Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

steunpuntbernheze Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Bernheze biedt elke week vrijwilligersorganisaties in Bernheze de mogelijkheid een extra oproepje te doen voor vrijwilligerswerkzaamheden binnen de organisatie. De Koninklijke Fanfare St. Willibrord uit Heeswijk bestaat op dit moment uit ongeveer 50 muzikanten. Het jonge en actieve bestuur zoekt: 

 Enthousiaste bestuursleden voor PR- en beheertaken 

Het bestuurslid met functie PR is o.a. verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van interne en externe communicatie, samenstellen van het verenigingsblad, plaatsen van persberichten, ontwikkelen van huisstijl en bijhouden van de website.
Het bestuurslid met functie beheertaken is o.a. verantwoordelijk voor beheer van de repetitieruimte, coördinatie van de bar, in- en verkoop, sleutelbeheer, de schoonmaak en bij concerten (zowel intern als extern) het regelen van de horeca.

Gevraagd wordt aanwezig te zijn bij repetities van de muziekvereniging op maandag- en eventueel ook dinsdagavond. Bestuursvergaderingen zijn op donderdagavond eens in de 6 weken.

Voor meer informatie of voor aanmelding kijk op
 www.steunpuntbernheze.nl  ('Vacatures Bernheze' in linker kolom) of bel naar Steunpunt Vrijwilligerswerk Bernheze 0412 - 474851