Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

wereldwinkelEen wens die alle vele jaren bij het bestuur en de vrijwilligers aanwezig was is in vervulling gegaan. Vanaf 10 september is de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther ook online te bezoeken.Jaren geleden is een PR-plan opgesteld. In dit plan stond een eigen website hoog op de verlanglijst.

 Echter door het ontbreken van een PR-medewerkster is dit plan op de plank blijven liggen. In maart is het plan weer uit de kast gehaald omdat Marijke den Otter, voorheen actief bij WanFM, toe was aan een nieuwe uitdaging. “Na 6 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij de Wereldwinkel”, aldus den Otter.

 

Vol enthousiasme is zij van start gegaan met het schrijven van persberichten en het organiseren van evenementen. In verband met de organisatie van een Wijnproeverij op zondag 10 oktober a.s. kwam wederom een eigen website ter sprake. In deze tijd mag ook de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther niet ontbreken op het WorldWideWeb. De website van de Wereldwinkel is overzichtelijk gebouwd met aandacht voor “eerlijke handel”. Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar http://HeeswijkDinther.Wereldwinkels.nl.

 

De Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther is volop in beweging en gaat mee met haar tijd. Naast een website zal de Wereldwinkel binnenkort ook beschikken over een Mobiele Pinautomaat. Via hun eigen website en deze site houden zij u op de hoogte over de voortgang. Dus, nog even geduld en ook in de Wereldwinkel geldt: klein bedrag, pinnen mag!