Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Pieter_Brueghel_1 Het ritme van school en werk is weer opgepakt en avonden worden al langer. Tijd om ‘iets leuks’ te gaan doen, ‘lekker voor jezelf’. Maar wat? Iets creatiefs misschien?
 Het nieuwe creatieve seizoen bij Pieter Brueghel gaat aanstaande maandag 27 september van start!

 

 Veel mensen lijken wel iets te voelen voor een creatieve uitdaging. De open dag van Pieter Brueghel op zondag 19 september werd druk bezocht. Voor het eerst konden de bezoekers actief deelnemen aan een aantal activiteiten. Zo werden veel van hen vereeuwigd op een portret in 19de eeuwse sferen, gemaakt in de mobiele openlucht doka van Pieter Brueghel. Kinderen gingen enthousiast naar huis met een foto van een zelfgemaakte hoed in een barok lijstje.

Creatief bezig zijn smaakt blijkbaar naar meer, want veel bezoekers schreven zich tijdens de open dag in voor een jaarcursus of workshop bij Pieter Brueghel.

 De meeste cursussen voor komend seizoen  lopen nu snel vol. Voor de volgende jaarcursussen zijn nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar:
 Theater voor groep 3, 4 en 5 – woensdagmiddag 13.30 uur – docent Hanneke Jansen
Tekenen en schilderen – maandagavond 20.00 uur – docent Pierre Cops
Portret en model tekenen en schilderen – maandagavond 19.30 uur – docent Laura Hoek
Model boetseren/sculpturale keramiek – donderdagavond 19.30 uur – docent Huub Biezemans

 Voor andere cursussen en workshops is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie over alle cursussen en workshops van Pieter Brueghel is te vinden op www.pieterbrueghel.nl

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Brueghel via telefoonnummer 0413-365675.