Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Logoproms1Harmonie-orkest Sint Servaes is een bloeiende muziekvereniging uit Dinther met in totaal 140 leden. Het grote orkest staat onder leiding van Eric Swiggers, speelt in de 2e divisie en bestaat op dit moment uit 62 muzikanten. Wekelijks wordt op donderdagavond gerepeteerd in zaal de Toren.

 Regelmatig verzorgen we concerten in het dorp, maar ook in de regio. Onze orkesten worden grotendeels gevuld vanuit onze eigen opleidingen. Regelmatig komt het ook voor dat gevorderde muzikanten instromen.

 Nu zijn we juist naar díe mensen op zoek en in het bijzonder naar muzikanten die graag het slagwerk bespelen in een harmonie-orkest. Ben jij die enthousiaste slagwerker op B-niveau, met ervaring in het bespelen van o.a. drumstel en/of melodisch slagwerk, meld je dan bij bestuursleden Els Verdonk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Lambert van der Ven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij verstrekken je graag informatie. Ook kun je onze website bezoeken: www.st-servaes.nl