Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Rob_van_der_Kuijl_AbdijVoor de gemeentegids 2011 was de gemeente Bernheze op zoek naar nieuw fotomateriaal. Daarom organiseerden we in de afgelopen zomer een fotowedstrijd. We vroegen u om foto’s op te sturen over alle mogelijke onderwerpen die herkenbaar zijn voor de inwoners van Bernheze.  En dat hebben we geweten. We zijn overspoeld met fraaie plaatjes van de Kilsdonkse molen, van Kasteel Heeswijk en van het Bomenpark. Maar winterse landschappen waren veruit favoriet. We bedanken alle inzenders hartelijk voor hun medewerking.  De prijswinnaars zijn inmiddels bekend. 

 De eerste prijs gaat naar de heer K. van Hooft, de tweede prijs naar de heer E. van de Wetering en de heer R. van der Kuijl wint de derde prijs.
Uit de foto van de heer Van Hooft spreekt het natuurlijke, groene imago van de gemeente. De kanoërs laten zien dat het in Bernheze ook goed recreëren is. De actiefoto van de heer Van de Wetering heeft een sportieve en dynamische uitstraling en laat een mooi moment in een sportief evenement in onze gemeente zien
Rob_van_der_Kuijl


. De foto van de heer Van der Kuijl geeft een mooi beeld van het culturele en religieuze erfgoed van onze gemeente. De prijswinnaars zullen hun prijs binnenkort in ontvangst nemen.