Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

eat_pray_love1Beleef het authentieke “Eat Pray Love” gevoel bij de Wereldwinkel en win een onvergetelijke reis naar India & Nepal! Tot en met 25 oktober loopt de promotie actie rondom de verfilming van het populaire bestseller boek “Eat Pray Love” met in de hoofdrol Hollywood ster en Oscar winnares Julia Roberts. Bezoek de film en ontvang een kortingsbon die recht geeft op 10% korting op de non-food producten van de Wereldwinkel.

Actieperiode
De film “Eat Pray Love” komt uit op 7 oktober 2010 en zal in meer dan 100 bioscopen worden vertoond. Bezoekers van de film ontvangen een kortingsbon waarmee ze 10% korting krijgen op non-food producten van de Wereldwinkel. De korting van 10% geldt niet in combinatie met andere lopende acties in de Wereldwinkel. De actie eindigt op 25 oktober.

Mail & Win
Naast de korting op non-food producten is er nog een fantastische actie. Win een reis naar India& Nepal. Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met Sony Pictures Releasing Holland en Shoestring. Jij krijgt de kans met Shoestring op reis te gaan naar India & Nepal om 't echte Eat Pray Love gevoel te beleven. Ga naar www.heeswijkdinther.wereldwinkels.nl  en dan naar Mail & Win. Klik via het bericht door naar de landelijke site, volgt de instructies en vul de vragen in. Naast de reis worden onder de overige inzenders een aantal leuke fairtrade prijzen verloot. Inzenden kan tot 25 oktober.

India & Nepal
De Wereldwinkel Heeswijk-Dinther heeft in haar assortiment een groot aanbod van producten uit India en Nepal. Wat denkt u van de mooie shawls en de prachtige boeddha’s. Een bezoek aan de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther is zeker de moeite waard. Loop vrijblijvend eens binnen. De vrijwilligers van de Wereldwinkel helpen u graag bij het zoeken naar een passend cadeau voor een ander of voor uzelf. En u weet het! Koop je een cadeau in de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de mensen die het hebben gemaakt. En juist dàt maakt een wereldcadeau tot het mooiste cadeau.