Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

101024_Flyer_spooktocht_front_kleinAls de duisternis zijn intrede doet wordt het onrustig in de bossen bij de Blokhut en de Galgenberg. Op deze avond dwalen huiveringwekkende types door het bos. De dieren kijken angstig van een afstandje toe.... Er moet iets gebeurt zijn daar, maar wat? Heeft het soms te maken met het eeuwen oude graf dat ergens in de bossen ligt? Wie heeft het lef om hun domein te betreden op deze donkere avond ?

Meer verklappen we niet, gaandeweg de tocht zullen de deelnemers het hele verhaal beleven.

Het is niet enkel een evenement voor de jeugd! Jong en oud, lid of geen lid van de fanfare, het maakt niet uit, iedereen die durft is welkom. Een eventuele opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan het instrumentenfonds van de fanfare.

In het Halloween weekend, op zaterdag 30 oktober organiseert Koninklijke Fanfare st. Willibrord een grootse spooktocht voor jong en oud in de Heeswijkse bossen, vanuit de Vleghelhut (voorheen Blokhut) aan de Kaathovensedijk. Een schitterend maar vooral ook spannend en griezelig avondje uit met familie, vrienden of (buurt)vereniging.