Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

sieradenpartyIn 2009 organiseerde de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther voor het eerst een sieradenparty. Vanwege het groot aantal belangstellenden krijgt dit evenement een vervolg en wel op dinsdag 9 november van 19.00 tot 21.30 uur in het Cultureel Centrum Servaes. Tijdens de sieradenparty presenteren de vrijwilligers van de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther naast sieraden ook sjaals en tassen.


Kom kennis maken met deze “eerlijke” accessoires en doe gelijk ideeën op voor Sint en Kerst.

Sinds de oudheid tooit de mens zich met magische en religieuze symbolen. Tekens van macht en aanzien of beschermers tegen onheil. De ontwerpen van de sieraden uit de Wereldwinkel zijn vaak geïnspireerd op deze symbolen en motieven uit andere culturen.  Gewoon, omdat ze mooi zijn. Of omdat ze een emotionele waarde hebben. Maar ze zijn allemaal bijzonder. Zoals kettinkjes met bijzondere benen hangers, kleine kraaltjes of sierlijke zilveren armbanden. Met de hand gemaakt door trotse mensen. Zij kunnen kun kinderen naar school sturen, dankzij uw aankoop.

 

Naast het bezichtigen van de sieraden heeft u tijdens de sieradenparty ook de mogelijkheid een sieraad, sjaal of tas te kopen. Natuurlijk staat het u vrij de sieraden en sjaals te passen zodat u zeker weet dat uw aankoop bij u past. De vrijwilligers van de Wereldwinkel helpen u daar graag bij. De sieradenparty is gratis toegankelijk en voor uw en onze veiligheid geven wij er de voorkeur aan dat u uw aankopen betaalt met pin.

 

Kom kennis maken met de “wereldse” sieraden en geef producenten een kans een beter bestaan op te bouwen. De vrijwilligers van de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther

maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in de Wereldwinkel dan draag je daaraan bij.

 

Tevens doen de vrijwilligers van de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther een beroep op u! Bent u lid van Rabobank Bernheze Maasland en wilt u ook bijdragen aan een betere wereld stem dan op het project “zonne-energie voor eerlijke handel” van de Wereldwinkel. Wereldwinkel Heeswijk-Dinther is namelijk een van de 16 genomineerden voor het Coöperatief Dividend van Rabobank Bernheze Maasland. Meer informatie vindt u op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl. U stemt telt, alvast bedankt!