Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

pluim1Zondag 28 november 2010 houdt de Koninklijke Fanfare St. Willibrord traditioneel haar jaarlijkse jubilarissenconcert. U bent van harte uitgenodigd daarvoor. Het concert begint om 11 uur en wordt gehouden in de aula van Bernrode. De toegang is gratis en voor een lekker kopje koffie wordt ook gezorgd. 
 Leden worden jonger
Voorzitter Katja Habraken-Brooijmans is met name trots op de jonge fanfareleden die gehuldigd worden:
“Het is natuurlijk geweldig als leden er 25 of 50 jaar bij zijn. Dat is heel bijzonder, maar in deze snelle veranderende tijd ben ik samen met heel het bestuur ontzettend trots op de jongere leden die dezelfde trouw aan de dag leggen.” Erik van Haaren, Linda van de Velden en Ad van Steen zijn alledrie 12,5 jaar lid van de muziekvereniging. Erik en Linda zijn beide twintigers. Ad van Steen is weer van een andere generatie maar is zijn twee kinderen gevolgd – Jeroen en Bas, beide jong en trouwe leden van de Koninklijke. Overigens zal ook een lid dat al 70 jaar van de partij is, worden toegesproken……. Nederlands Kampioenen

Bij de drumband zit veel jong talent. Peter Bossers en Maartje van Zutphen werden beide Nederlands Kampioen in Berlicum dit jaar en zullen tijdens het jubilarissenconcert in het zonnetje worden gezet. Door spierpijn en blaren op de vingers heen getrommeld, voelen zij de hete adem van trappelend nieuw en nog jonger talent zoals Jentje de Mol en Rob van de Berg die beiden ook meedongen naar de titel van Nederlands Kampioen.
De slagwerkafdeling van de Koninklijke Fanfare is en blijft veelbelovend. 

Vrienden van de Koninklijke Fanfare
De muziekvereniging heeft een trouwe pool van vrienden. De stichting die zich daarover ontfermt zorgt ervoor dat de Koninklijke instrumenten en uniformen kan aanschaffen maar zet zich ook in voor interessante projecten die de muziekvereniging ontplooit. Vrienden kun je nooit genoeg hebben en ook zij hebben een plek tijdens het jubilarissenconcert waarbij zij het concert een speciaal tintje meegeven!
Muziek
Niet alleen de fanfare o.l.v. Mari van Gils speelt maar ook de slagwerkgroep o.l.v. Wim van Zutphen zullen een gezellig, passend en mooi programma brengen waar u de zondag mee kunt starten.