Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

101120-lvdv-uitwisseling_1Zaterdagavond heeft ons opleidingsorkest een mooi miniconcert uitgevoerd in Zaal van Haandel in Erp. Aan dit uitwisselingsconcert deden de opleidings-orkesten van Koninklijke Fanfare Sint Willibrord, Harmonie OBK Erp en Harmonie Sint Servaes uit Dinther.een mooi miniconcert  

Het opleidingsorkest van Harmonie Sint Servaes beet de spits af. Er werden drie nummers ten gehore gebracht: Eerst het vlotte ‘Rock about’, daarna het mooie ‘the Lion King’ en tot slot  het opzwepende ‘Disco lives’.  Dirigent Arian Deckers vertelde het publiek erg trots te zijn op het orkest en blij te zijn met de ondersteuning van enkele leden van het grote harmonieorkest. 

Na het optreden van Sint Servaes was het de beurt aan Heeswijk. Ook Heeswijk had een mooie bezetting en gaf mooie (wat zwaardere) nummers ten gehore. Als laatste was het de beurt aan Erp. Ook zij lieten horen te beschikken over een kwalitatief goed orkest. Tot slot was er een gezamenlijk optreden van de drie orkesten. Het totale orkest bestond zo uit 55 muzikanten: een imposant geheel!  Ze brachten gezamenlijk  ‘I will follow him’ ten gehore. 

Het was een echt ‘uitwisselingsconcert’; er werd tussendoor onderling gezellig gekletst. De hele avond verliep uitermate vlot. De locatie was super. Erp is een prima gastheer gebleken. Alles was prima geregeld. Een dergelijk concert is zeker voor herhaling vatbaar!