Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Spelersgroep_Kantlijn_Vals_bloedOok dit jaar komt toneelvereniging "Kantlijn" weer met een daverende voorstelling op de planken. Een klucht, drama en thriller in een. Deze elementen zorgen er voor dat het een boeiend, lachwekkend en spannend avondje toneel wordt. De regie is wederom in handen van Mano van Venrooij. Die zal er zoals altijd voor zorgen dat iedereen, zowel spelers als publiek een geweldige avond zal beleven. De twee debutanten Harold van der Zanden en Tanja Gentles zijn de grote verrassingen van 2010.

Vals bloed
"Zal Amber het ooit begrijpen?" Dit is de vraag die Paula Montero zich voortdurend stelt. Na de dood van haar man is huize Montero niet alleen in rouw gedompeld, maar ook in grote chaos. Terwijl het kamermeisje de butler probeert te versieren, een vriendin geld los probeert te krijgen en een geheimzinnige insluiper het huis onveilig maakt, staat Paula voor een moeilijke opgave. Ze moet haar dochter de waarheid vertellen! Eén ding is zeker: in "Vals bloed" is niets wat het lijkt.

Speeldata
De voorstellingen zijn te zien in Zaal de Speelman in Heeswijk-Dinther op 9 -10 -11 en 12 december, waar toneelvereniging "Kantlijn" zich zoals elk jaar weer zal presenteren. Op 9 dec. is de all-in première met hapjes en drankjes en bedraagt de entree € 25,-. Op de overige avonden bedraagt de entree € 8,50. Alle voorstellingen vangen aan om 20.30 uur. Reserveren kunt u bij E. van de Geijn, tel. 0413-296008.