Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

max_havelaar_vijfje1Los de rebus op en maak kans op een uniek Max Havelaar Vijfje én een Fair Trade Chocoladeletter.
Max Havelaar is onherroepelijk verbonden met de Wereldwinkel en vooral bekend als keurmerk voor eerlijke koffie. Het keurmerk maakt vanaf 1988 een wereldwijde opmars, waarbij koffie al lang niet meer het enige product is.  Het keurmerk is te vinden op producten zoals thee, wijn, suiker, rijst en chocolade. En chocolade hoort bij Sinterklaas! Nog niet eerder lagen er zoveel Fair Trade Chocoladeletters in de supermarkten. Natuurlijk heeft ook Wereldwinkel Heeswijk-Dinther "eerlijke letters" in het assortiment waarbij geldt: op=op!
De Wereldwinkel heeft helaas geen chocolademunten in haar assortiment maar heeft toch een munt weten te bemachtigen helemaal in haar stijl te weten een Max Havelaar Vijfje.
Deze munt is een officiële herdenkingsmunt uitgegeven door de Koninklijke Munt. Het Max Havelaar Vijfje is een wettig betaalmiddel en uitgegeven als eerbetoon aan een van de belangrijkste Nederlandstalige letterkundige werken Max Havelaar van Multatuli.
Meedoen?
Klik hier en los de rebus op.
U maakt kans op een uniek Max Havelaar Vijfje én een Fair Trade Chocoladeletter. Mail uw oplossing vóór 1 december onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer (bij voorkeur 06-nummer) naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De winnaar wordt op 4 december gebeld.