Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

InterartInterart Beeldentuin & Galerie gaat u in 2011 verrassen. Een van de verrassingen is het in het leven roepen van een Web Galerie  www.interart-kunstkopen.nl, die het u mogelijk maakt online kunst te kopen van de kunstenaars die bij Interart Beeldentuin & Galerie exposeren.  Wellicht zult u als u geïnteresseerd bent eerst een kijkje willen nemen, hoe het werk er echt uitziet. Maar misschien hebt u het werk in de beeldentuin al gezien en dan kunt u het via de Web Galerie bestellen.

Als  het gaat om grafiek, kleine glasobjecten of kleine bronzen, geeft de website een uitstekende mogelijkheid de werken de revue te laten passeren om vervolgens een keuze te maken. Wanneer u een bestelling plaatst nemen wij contact met u op voor de verdere afwikkeling.

Er zijn kleinere werken beschikbaar in de prijsklasse van € 200,- maar er zijn ook werken beschikbaar van bijvoorbeeld € 4000,-. De kunstenaar van wie u werken selecteert, kunt u ook vinden op www.interart.nl   

De Web Galerie biedt u de mogelijkheid te kiezen in verschillende kunstvormen te weten: brons, keramiek, glas, mixed media, grafiek en monografie. Per kunstvorm treft u de kunstenaars aan die in de Web Galerie exposeren. Zo kunt u zich goed oriënteren op de aankoop van kleine en grote werken.
Maar we stellen het zeer op prijs als u ook zelf naar Interart Beeldentuin & Galerie komt om het werk met eigen ogen te aanschouwen.