Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110416mariekelinders_goudsmidBen je benieuwd hoe een goudsmid te werk gaat? Kijk dan eens op de website www.mariekelinders.nl  en klik daar op het vakje “contact”. Daar is te zien hoe ze 2 oude ringen op ambachtelijke wijze omgesmolten en samengesmeed worden tot een geheel nieuwe ring. De meeste mensen hebben geen idee hoe een ring gemaakt wordt en wat er allemaal bij komt kijken. In dit korte filmpje komen alle facetten voorbij en veranderd een ruw blokje metaal langzaam in een schitterende ring.

 Marieke Linders is zelf met haar werk te zien op zaterdag 23 april bij fazanterie de Rooie Hoeve in Heeswijk-Dinther.
Vanaf 14:00 uur is daar de opening van de nieuwe Japanse Tuin met diverse activiteiten.
De entree is die dag gratis en het is zeker de moeite waard om te gaan kijken.

Voor de gelegenheid heeft Marieke een beperkte oplage zilveren Ginko bladeren gemaakt. De Ginko is een japanse oerboom met een karakterestiek blad. De zilveren blaadjes zijn te koop bij de fazanterie en allemaal voorzien van het meesterteken van Marieke Linders.
Ook de rest van de collectie is daar te bewonderen en mocht je vragen hebben over goud en zilver of een uniek stukje vakmanschap aan willen schaffen, dan kan dit zaterdag 23 april vanaf 14:00 uur bij de fazanterie de Rooie Hoeve of neem contact op met Marieke Linders: 0413294544  of  via website www.mariekelinders.nl