Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110430Galeriei_InterartToen Interart Galerie geopend werd in 1989 was er veel ruimte voor schilderijen en grafiek. Dankzij de opening van de Beeldentuin kwam er veel ruimte voor beelden, keramiek en glas, maar bleef er een bescheiden plaats voor twee dimensionaal werk over. Nu, na 22 jaar kunnen we u met gepaste trots melden, dat Interart een nieuw evenwicht heeft bereikt: Interart Beeldentuin & Galerie. Daarom belooft 2011 een zeer bijzonder jaar te worden, waarin u kunt genieten van een bijzonder architectonisch gebouw, dat dienst doet als Galerie met veel ruimte voor schilderijen, grafiek, klein plastieken en sieraden in een prachtig uitgebouwde Beeldentuin, waarin u zoals u gewend bent een tocht langs de beelden kunt maken in een mooie natuurlijke omgeving.

Duurzame galerie

Op dit moment wordt er nog heel hard gebouwd aan de duurzame Galerie. Op de plaats waar eerder de Oranjerie stond is een geheel nieuw gebouw herrezen, waarbij vooral duurzaamheid te ontdekken is: 97 zonnepanelen, gecertificeerd hout, een grijs water circuit met helofytenfilter en een warmte-koudeopslag installatie.

Om de opening van de nieuwe duurzame Galerie kracht bij te zetten zal Interart Beeldentuin & Galerie door niemand minder dan Pia Douwes feestelijk worden geopend. Wij zijn zeer vereerd deze musical performer en actrice in binnen- en buitenland te mogen ontvangen.

Met geldig passepartout of officiële uitnodiging bent u van harte welkom op zaterdag 7 mei vanaf 13.00u. De officiële opening zal worden verricht om 15.00u op de Art Court door Pia Douwes. Interart Beeldentuin & Galerie is weer geopend vanaf 8 mei voor iedereen die kunst en natuur een warm hart toedraagt.