Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

mannen_gezocht2Mannen gezocht om het op te nemen tegen De Bokkenrijders in de Kersouwe.
Dit jaar speelt theatergroep De Kersouwe ‘De Bokkenrijders, de nacht in………’. Een spektakelstuk met veel spelers en figuranten, zowel volwassenen als kinderen. Het wordt een groots familiestuk waarin de goede en de slechten elkaar te lijf gaan, liefdes ontluiken en vriendschappen worden verscheurd. En daarvoor zoekt de Kersouwe nog echte mannen!Schrijf je in via www.kersouwenaar.nl) en kom zaterdag 11 juni om 10.30 uur naar natuurtheater De Kersouwe. De Kersouwe zoekt minimaal 20 echte MANNEN.
Het gaat om een rol als Bokkenrijder, als schutter of als dorpeling, een rol zonder tekst. Het is belangrijk om alle repetities en alle uitvoeringen  mee te doen. De figurant gaat fysieke inspanning leveren in de vorm van gevechten, onder leiding van een theatersportinstructeur.
Bokkenrijders, de nacht in…. wordt gespeeld op zondagmiddag14 - 21 - 28 augustus en 4 september, en op vrijdagavond 19 - 26 augustus en 2 september. De repetities zijn op woensdagavond en zaterdagochtend.
Doe mee samen met een groepje vrienden, of met je sportclub, in de periode dat er toch geen trainingen of wedstrijden meer zijn? Vul het inschrijfformulier op de website in en er wordt zo snel mogelijk contact met je gezocht.