Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110627_kunstmarktZondag 3 juli 2010 van 11.00 uur tot 17.00 uur  entree is gratis
Kasteel Heeswijk is het hele jaar een publiekstrekker waar het regelmatig bruist van activiteiten, zoals nu ook weer op zondag 4 juli. Voor het tweede jaar vindt aan de Kasteellaan rondom de gracht een Kunstmarkt plaats met een cultureel programma: een unieke mix van cultuur, kunst, historie, muziek, poëzie en landschappelijke rust.

 De gratis toegankelijke kunstmarkt biedt een breed scala aan kunstwerken in verschillende disciplines en laat het publiek direct in contact komen met een groot aantal kunstenaars.  

Het aanbod van kunstvormen is zeer divers en overweldigend. Wandelend langs zo’n 70 kramen kunt u ongedwongen kennismaken en genieten van schilderijen, keramiek, beelden, tekeningen, fotografie, textielkunst,  kleurhoutsnedes, glaskunst, tassen, schoenen en sieraden.

 

Voor kinderen is er een aparte kinderkunstkraam en Hetty van der Linden komt met haar Paint a future bus. Zij laat met haar kunstwerken dromen van kinderen uit de sloppenwijken uitkomen.

 

Kasteel Heeswijk is die dag uiteraard toegankelijk voor rondleidingen en Brasserie Het Koetshuis is geopend voor een hapje en een drankje.

 

Zie voor extra informatie: www.kasteelheeswijk.nl