Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

110831jan_sierhuisOp zaterdag 3 september om 15.00 u opent Interart Beeldentuin & Galerie een nieuwe solo tentoonstelling met schilderijen en litho’s van de Amsterdamse expressionist Jan Sierhuis in combinatie met de nazomerse glastentoonstelling. Een kleurrijke combinatie die we met trots aan u willen presenteren.

Solo Jan Sierhuis
Jan Sierhuis (1928) is een naam. Een naam in de internationale kunstwereld. Deze Amsterdamse expressionist heeft over de hele wereld geëxposeerd. Hij was betrokken bij de Experimentelen (1947) en was met Appel, Corneille en Lucebert een van de belangrijkste naoorlogse kunstenaars.  

Carine Neutjens
Eén van de glaskunstenaars die we aan u presenteren bij de opening van de Glas Expositie is Carine Neutjens. De fragiele, kleurrijke objecten van Carine Neutjens sieren de galerie. De glasobjecten tonen poreusheid, bros, breekbaar en transparant en soms zelfs suikerachtig in de details.

Kleinzoon Tim Rakhorst showt twee reuzenappels die hij gevonden heeft in de hoogstamfruitboomgaard. Deze unieke boomgaard telt meer dan 50 inheemse appel- peren- en pruimen- rassen. Wandelend door de tuin zult u naast de kunst zeker ook geïnspireerd worden door de prachtige natuur.

Openingstijden van donderdag tot en met zondag van 13.00u tot 17.00u. Voor groepen is Interart Beeldentuin & Galerie op afspraak ook buiten openingsuren op afspraak toegangelijk.