Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Atelier_route_BernhezeOp zondag 1 april en maandag 9 april staan de deuren van 25 Bernhezer kunstenaars voor publiek open en nodigen zij u uit om tussen 11.00 uur - 17.00 uur een kijkje te komen nemen.
Elke kunstenaar is gastheer, gastvrouw in zijn/haar atelier.
Zij exposeren hun werk en op sommige plekken is te zien hoe een kunstwerk tot stand komt. Daarnaast heeft elke kunstenaar een collega uitgenodigd om zijn/haar werk toe te voegen aan de expositie waardoor er een heel groot en gevarieerd kunstaanbod van bijna 50 kunstenaars te zien zal zijn.

Er wordt werk getoond in de technieken: schilderen, steen, brons, papier, keramiek, fotografie, glas, edelsmeden, papier-maché en kunststof. Daarnaast zal dichter Ad van Schijndel zich laten inspireren door de getoonde kunstwerken en op verschillende locaties zijn poëzie voordragen. De Ateliers zijn gesitueerd in alle dorpskernen van Bernheze waar door de kunstliefhebber zelf een tocht door het mooie, maar vooral groene Bernheze, kan worden uitgezet. Zo ontstaat er een interessante combinatie van kunst, platteland en natuur.

 Er zijn folders met adressen van de deelnemende ateliers beschikbaar bij de exposanten en bij diverse openbare instellingen in de gemeente Bernheze zoals bibliotheek en V.V.V.

Verdere info:
http://www.atelierroutebernheze.nl/page/welkom