Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

120509adith_hunkar_klAanstaande zaterdag 12 mei wordt voor de 23e keer de jaarlijkse tentoonstelling bij Interart Beeldentuin & Galerie geopend. We zijn zeer verheugd dat dit jaar oud Jeugdjournaal en NOS nieuwslezer Aldith Hunkar onze expositie zal openen, ondanks het feit dat Aldith een dag later in Amsterdam samen met Sylvana Simons het Kika Benefietfestival zal presenteren. Wij willen haar namens Interart Beeldentuin & Galerie graag een cheque overhandigen.

Met geldig passepartout of officiële uitnodiging bent u van harte welkom op zaterdag 12 mei vanaf 13.00u. De officiële opening zal worden verricht om 15.00u op de Art Court door Aldith Hunkar. Interart Beeldentuin & Galerie is weer geopend vanaf 13 mei voor iedereen die kunst en natuur een warm hart toedraagt.

Jaarprogramma 2012

Dit jaar wordt een mooi jaar voor kunstliefhebbers. Ook dit jaar garandeert Interart Beeldentuin & Galerie een prachtige collectie met werk van gerenommeerde nationale en internationale kunstenaars. Het thema voor dit seizoen is Vorm & Vormentaal. Dat hebben we zorgvuldig gekozen, want kunst kent misschien wel de rijkste vormentaal die er bestaat. Het jaarprogramma is samengesteld met verschillende activiteiten rondom het thema Vorm & Vormentaal.