Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

03072012 kersouwefig 01...in Natuurtheater De Kersouwe. Dit jaar speelt Natuurtheater De Kersouwe ‘Les Miserables’, een spektakelstuk met veel spelers en figuranten, zowel volwassenen als kinderen. Het wordt een groots familiestuk.

Misschien heb je op de een of andere manier, via twitter, onze website, een mailtje of gewoon van ‘mond tot mond’ gehoord dat wij nog mannelijke figuranten zoeken in de leeftijd van 18 – 40 jaar. Je krijgt een rol als soldaat of opstandeling en je hebt geen tekst. Het is belangrijk dat je de laatste repetities kunt meedoen. We spelen Les Miserables op zondag 5 - 12 – 19 - 26 augustus, dit zijn middagvoorstellingen en op vrijdag 10 – 17 - 24 augustus, dit zijn avondvoorstellingen. De generale week, waarin elke dag (op doordeweekse dagen in de avond) gerepeteerd wordt is van 29 juli tot en met 4 augustus.

Misschien vind je het leuk om samen met een groepje vrienden mee te doen, of met je sportclub, in de periode dat er toch geen trainingen of wedstrijden meer zijn? Stuur een mailtje of vul het inschrijfformulier op de website in en er wordt zo snel mogelijk contact met je gezocht.

Ga naar kersouwenaar.nl, daar vind je meer informatie.