Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

 

16102012 liesbethvbeekveld 01Tot en met 7 december 2012 exposeert Liesbeth van Beekveld haar werk in locatie Cunera/De Bongerd van BerneZorg. Schilderen is voor Liesbeth een hobby waar een grote passie achter zit. “Ik schilder al ruim 15 jaar. Mijn voorkeur gaat uit naar abstract werk en ik werk voornamelijk met acrylverf. Ik schilder vanuit mijn hart. Schilderen maakt me blij en dat gevoel wil ik via mijn doeken overdragen op anderen.

Een doek kan je aanspreken, kan ‘iets’ met je doen, het kan je raken, alsof je een mooie dichtregel leest die je nog een keer wil lezen.”

Wilt u zich laten meenemen en verrassen door het werk van Liesbeth van Beekveld?

De expositie is dagelijks gratis te bezichtigen aan de Zijlstraat 1 te Heeswijk.

 

Informatie over organisatie

BerneZorg bestaat uit de locaties Cunera (96 plaatsen) en De Bongerd (125 plaatsen) in Heeswijk. Daarnaast biedt BerneZorg Thuis verpleging, verzorging en hulp bij het huishouden bij cliënten aan huis.

BerneZorg richt zich in grote mate op de zorg voor ouderen uit de regio (Heeswijk, Dinther, Loosbroek, Middelrode, Vinkel, Vorstenbosch en omgeving) en de zorg voor religieuzen, hoofdzakelijk behorend tot de Nederlandse Provincie van de Sociëteit van Zusters van J.M.J..

www.bernezorg.nl

Op deze website kan meer informatie gevonden worden over BerneZorg.