Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

politie.jpgDe politie heeft dinsdagmorgen vroeg een 47-jarige man verblijvende in Heeswijk-Dinther aangehouden. De man wordt verdacht van de zware mishandeling van een 58-jarige garagehouder uit Berghem. Tevens wordt de man verdacht van diefstal met geweld.  

 Het rechercheteam dat de zaak onderzoekt heeft dinsdagmorgen huiszoeking verricht op het verblijfsadres van de verdachte in Heeswijk-Dinther. Rechercheonderzoek leidde naar de verdachte. Hij kende het slachtoffer. De verdachte is inverzekering gesteld.

Misdrijf

Op woensdagavond 12 augustus 2009 rond 23.00 uur werd de 58-jarige man uit Berghem zwaar gewond gevonden in zijn garagebedrijf aan de Burgemeester van Erpstraat. De familie van de man werd ongerust toen de man niet op tijd thuiskwam en besloot poolshoogte te gaan nemen bij het bedrijf. Daar troffen zij de man zwaar gewond op de grond aan. De familieleden alarmeerden onmiddellijk de hulpdiensten. Het slachtoffer heeft lange tijd op de intensive-care gelegen. Hij verblijft momenteel in een revalidatiecentrum. Door de zware mishandeling heeft de man vermoedelijk blijvend hersenletsel.

 Onderzoek

Een groot rechercheteam startte onmiddellijk een uitgebreid onderzoek na de vondst van de zwaargewonde man. Er werd dagenlang sporenonderzoek verricht door de technische recherche en ook een uitgebreid buurt- en passantenonderzoek maakten deel uit van het onderzoek. Op de plaats van het delict werden enige tijd elektronische tekstborden geplaatst met een oproep aan getuigen om zich te melden. Het rechercheonderzoek leidde uiteindelijk naar de 47-jarige verdachte die dinsdagmorgen werd aangehouden.