Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

politielogoDe politie heeft donderdagmiddag om vier uur een 21-jarige Fransman aangehouden omdat hij geen identiteitsbewijs bij zich had. De politie trof langs de Kanaaldijk-noord een auto aan zonder benzine, de passagier van die auto, eveneens 21 jaar uit Frankrijk, verklaarde dat de bestuurder benzine aan het halen was.

Korte tijd later kwam er een melding bij de agenten binnen dat een Frans sprekende man problemen veroorzaakte bij een benzinestation. Daar bleek dat er een ruzie was ontstaan tussen, naar later bleek de bestuurder van de franse auto en de medewerker van het benzinestation vermoedelijk door de taalbarrière. Daarbij had de fransman een kan met ruitensproeiervloeistof kapot gegooid.

Hij was ondertussen al verdwenen maar liep tussen het benzinestation en de auto met pech. In eerste instantie probeerde de politie te bemiddelen in de schadeafhandeling maar de fransman werkte niet mee. Hij is aangehouden omdat hij zich niet kon legitimeren. Ook zijn passagier had geen identiteitsbewijs bij zich en is aangehouden. Beiden zijn overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.