Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Brabants_groenDe succesvolle regionale campagne Zonnepanelen
Sluit je aan! van Sun & Windenergy uit Schaijk nodigt tal van andere bedrijven uit om identieke acties te voeren.
De regio juicht dergelijke initiatieven natuurlijk toe!

 Het Belgische bedrijf Natec is ook een eigen actie gestart die ten onrechte suggereert dat de gemeenten in Noordoost-Brabant ook met dat bedrijf de samenwerking zijn aangegaan.
Sun & Wind energy uit Schaijk heeft eind december 2011 de aanbesteding gewonnen van het project om, mede namensde acht deelnemende gemeenten (Bernheze,Boxmeer, Cuijk, Maasdonk, Oss, Sint-Michielsgestel, Uden en Veghel) de zonnepanelencampagne te voeren. Uit de ruim 20geïnteresseerde bedrijven had dit bedrijf de beste aanbieding.

Gedurende een half jaarpromoten deze gemeenten dan ook exclusief Sun & Wind energy om zoveel mogelijk zonnepanelen op de daken te realiseren.
Druk bezochte informatieavonden
Dat er veel belangstelling is voor zonnepanelen blijkt uit de druk bezochte informatieavonden.Zo’n 1.500 bewoners en bedrijven bezochten in de afgelopen twee weken de informatieavonden van Sun &Wind energy in de diverse gemeentehuizen.Er staan nog twee informatieavonden op de planning: op dinsdag 28 februari 2012 in het gemeentehuis van Cuijk en op dinsdag 6 maart 2012 in het gemeentehuisvan Maasdonk in Geffen.
Deelnemende gemeenten
De deelnemende gemeenten - Boxmeer,Bernheze, Cuijk, Maasdonk, Oss, Sint-Michielsgestel, Uden en Veghel - willen met dit grootschalige inkoopproject duurzame energie betaalbaar maken voor particulierenen bedrijven.
Het RMB leidt dit project namens deze gemeenten.

Meer info
Meer weten over dit project?
Kijk dan op www.brabantsgroen.nl/groene_acties .
Gemeenten promoten exclusief Sun & Wind energy

Tekst: Gemeente bernheze