jac w mtc bernheze 002 mike bosch 1600x1200Mike Bosch van MTC Bernheze zette op 7 december zijn handtekening onder een overdrachtsakte. Daarmee werd hij de eigenaar van het gehele complex aan de Heilige Stokstraat 2.

Service
Mike Bosch: “Met de aankoop van het pand van Van Eerd kan ik mijn uitbreidingsplannen vorm geven. We zitten hier zo krap in de ruimtes dat het organisatorisch allemaal heel moeilijk  plannen is. Vier fysiotherapeuten en twee behandelkamers waarvan een kamer alleen via een trap is te bereiken, dat kan niet meer. De muur in de wachtkamer gaat eruit en we breken door. Met de nieuwe behandel- en oefenruimtes vergroten we onze service.”

jac w mtc bernheze mike bosch 1600x1200Ideale locatie
“Ik loop al langer met uitbreidingsplannen rond, ben zelfs met de voormalig Tol en het Ter Weer terrein bezig geweest. Maar daarover was zoveel onzekerheid en de grondprijzen in het centrum liggen ook een stuk hoger. Daar ben ik van afgestapt en toen ik hoorde van Annelies van Eerd,  dat ze er mee wilde stoppen, zijn we in gesprek geraakt. Op deze locatie zitten we prima. Ik ben er blij mee. Tegenover de sporthal en de school. Veel parkeerruimte voor de deur. De buren hebben geen last van ons. Eigenlijk een ideale plek.”

Yoga
Kapsalon Mirelle blijft gewoon zitten, Annelies van Eerd gaat de bovenverdieping huren en na de eerste verbouwing wordt onderzocht welke mogelijkheden de voormalige fotozaak nog meer biedt. “In eerste instantie gaan mijn gedachten uit naar verwante disciplines”, zegt Mike. “Een diëtiste of yoga bijvoorbeeld.”

Tekst en fotografie: Jacques Worms