Bedrijvennieuws

2013 05_paperpoint_03_jacwVan 17 tm 23 juni wordt de winkel aan de St Servatiusstraat verbouwd. De feitelijke reden is dat bankzaken en post activiteiten worden gescheiden. Het postkantoor en de winkelbalie worden samengevoegd tot een toonbank en de bank krijgt een aparte plek.

 

 

2013 05_paperpoint_jacwRuimtelijker

Dat is de aanleiding tot de grondig verbouwing "Maar", zegt winkel eigenaar Robert Geurts:"dit is ook een gelegenheid de hele zaak in een nieuw jasje te steken. Er komt een nieuwe vloer, de winkel krijgt een andere indeling, er komen andere schappen, de wanden worden vernieuwd. Het gehele aanzien wordt lichter en daardoor ook ruimtelijker. Alleen de pasfoto service blijft op dezelfde plek"

 

2013 05_paperpoint_02_jac_wGemakswinkel 

"We zijn steeds meer de gemakswinkel in het dorp. Pasfotoservice, kaartverkoop voor plaatselijke activiteiten en voorstellingen, bankzaken, een postkantoor, staatslotenverkoop, tabaksspeciaal zaak en kantoorboekhandel. Alles onder een dak."

Van maandag 17 juni t/m zaterdag 22 juni kunt u voor uw bankzaken terecht aan de Hoofdstraat 23 en voor postzaken aan de Hoofdstraat 142 in Veghel.


Test en fotografie Jacques Worms

130322-phe-Hoogste punt  2Vanmiddag bereikte de nieuwbouw van Dennis van Zutphen op het Retsel het hoogste punt. In de ijzig koude wind werd de vlag geplaatst. Hierna spoedde iedereen zich naar de kantine van Bouwbedrijf van Aarle voor koffie, bier en gebak.

Lees meer: Hoogste punt Van Zutphen...

130131-MTC-werkoverlegOp 31 januari is het tien jaar geleden dat Mike Bosch startte met het Medisch Trainings Centrum Bernheze. ”Ik weet het nog goed” vertelt Mike: “Het was een vrijdagmiddag, Thomas en Tijn, mijn twee zoons - ze zijn nu 16 en 14 jaar oud - hebben het lint doorgeknipt. Het was een drukke receptie en een veelbelovend begin van een spannende onderneming.”

Lees meer: MTC Bernheze viert 10-jarig...

121230-phe-CafeZaalJanvanErp Een gezellige drukte vanavond, maar ook weemoed. Enkele biljarters spelen op de fraaie biljarts. Enkele tientallen stamgasten vinden het heel jammer dat deze mooie zaak moet sluiten. Een belangrijk stuk Heeswijkse historie gaat hiermee verloren. A.s. woensdag 2 januari wordt de gehele inboedel te koop aangeboden, van glazen, decoratie tot aan tafels en krukken toe, van 11.00 tot 14.00 uur in  Café Zaal Jan van Erp

Lees meer: Laatste avond Café Zaal Jan...

122112-jvdb-oliebollenkraam 06Voor de negentiende keer staan Christa en Mario Bok op Plein 1969 met hun oliebollenkraam. Het blijkt een succesformule te zijn. Hun oliebollen vinden daarom ook gretig hun weg naar diverse klanten. Bij jong en oud is dit typisch eindejaarsproduct populair.

Lees meer: Oliebollenkraam

jac w mtc bernheze 002 mike bosch 1600x1200Mike Bosch van MTC Bernheze zette op 7 december zijn handtekening onder een overdrachtsakte. Daarmee werd hij de eigenaar van het gehele complex aan de Heilige Stokstraat 2.

Service
Mike Bosch: “Met de aankoop van het pand van Van Eerd kan ik mijn uitbreidingsplannen vorm geven. We zitten hier zo krap in de ruimtes dat het organisatorisch allemaal heel moeilijk  plannen is.

Lees meer: MTC Bernheze koopt pand...

IMG 6031Aan de Morgenstond op industrieterrein 't Retsel zijn weer bouwactiviteiten. Dennis van Zutphen heeft het in deze economisch lastige tijd aangedurfd om een nieuw bedrijfspand te realiseren. Bouwbedrijf van Aarle is deze week begonnen met de grondwerkzaamheden voor deze bedrijfshal.

Lees meer: Nieuwbouw Van Zutphen Electro

1a 1600x1200Fotograaf Alette van der Heijden uit HD is net zoals vorig jaar genomineerd voor een Master Award in de categorie “portret en huwelijksfotografie.”

 

Professioneel
Master Photography Network is een organisatie van professionele fotografen in Nederland.

Lees meer: Alette fotografie weer...

C1000C1000 Will Janssen is op zaterdag 18 augustus a.s. voor de laatste dag open. Op dinsdag 21 augustus zal de overdracht naar de organisatie van de COOP filialen een feit zijn. De winkel wordt hierna omgebouwd. Filiaalmanager Will Janssen heeft dit afgelopen week aan verenigingen in het dorp laten weten in verband met het beëindigen van sponsoractiviteiten.

 

 

Hij bedankt de verenigingen voor de samenwerking en wenst hen veel succes in de toekomst.

 

Tekst: Lambert van der Ven

120725-mvh-petrushoeve 21Als je van Dinther naar Vorstenbosch gaat kom je langs een prachtige authentieke Oude Hoeve uit de 17de eeuw, de Petrus Hoeve genaamd. Wij onderbreken onze fietstocht om een kijkje te gaan nemen in de landgoedwinkel en zijn bevoorrecht om precies op het goede tijdstip binnen te stappen om aan te sluiten bij de rondleiding.

Lees meer: Sfeer kun je proeven…

coopJumbo Groep heeft zes vestigingen van de C1000 verkocht aan de Coop, waarvan die in Heeswijk-Dinther er een is.

Formeel moet deze beslissing nog welgoedgekeurd worden door de mededingingsautoriteiten.
Maar voorlopig gaan we hiervan toch maar uit.

Velen in Heeswijk-Dinther hoopten dat de C1000 een Albert Heijn-winkel zou worden. Maar dit is hier dus niet het geval; wel in een zestal andere plaatsen in Brabant.