Voetbalplaatjesactie_c1000Alle verzamelalbums zijn door C1000-eigenaar Will Janssen aan de voetbalverenigingen overhandigd. Zaterdag hebben alle jeugdleden een gratis verzamelalbum uitgereikt gekregen.

Uitreiking verzamelalbums
Om 11.00 uur zijn de verzamelalbums bij Avesteyn uitgereikt. De jeugdleiders kregen ieder een stapel albums van Will Janssen. De leiders deelden de albums uit aan de spelers van zijn/haar team. Nog niet alle teams en leiders waren aanwezig, zij stonden nog op het veld om een partijtje te voetballen. Om 14.00 werd de actie bij V.V. Heeswijk in gang gezet. De kantine, die al versierd is met diverse actieposters, stroomde vol met kinderen, ouders en leiders. Per team kregen de leiders een stapel verzamelboeken, die zij aan de enthousiaste sporters uitdeelden. Een aantal geluksvogels kreeg van Will Janssen zelfs al de eerste voetbalplaatjes om in het prachtige album te plakken.

Start actie 1 november
Aanstaande maandag 1 november start deze unieke actie bij C1000 Will Janssen in Heeswijk-Dinther. Bij iedere 15 euro aan boodschappen krijg je een set van 5 plaatjes van je favoriete club. Ook worden wekelijks bij bepaalde actieartikelen gratis plaatjes gegeven. De actie loopt tot 18 december. Aan het eind van de actie zal er een ruilmiddag plaatsvinden zodat ontbrekende plaatjes verzameld kunnen worden, want iedereen wil natuurlijk alle plaatjes verzamelen!

Auteur: Ilse Brekelmans