wantv
WanFM, het lokale radiostation van en voor Bernheze staat in het weekend van 28 en 29 november helemaal in het teken van Pakjesavond. Dat begint al op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.00 uur in het programma GoedeMorgenBernheze. In deze uitzending, op 28 november, krijgen programmamaker Roy van Brink en weerman, Cor Hanegraaf, bezoek van Zwarte Piet voor een interview.

Om 13.00 uur moet Zwarte Piet weer terug op Kasteel Heeswijk zijn. En over zijn verblijf op Kasteel Heeswijk en de speciale open dagen komt Zwarte Piet dan ook vertellen. Kasteel Heeswijk is dit jaar namelijk de residentie van Sinterklaas en dagelijks te zien op RTL4. Ook jij kunt een kijkje gaan nemen op de residentie van Sinterklaas. Kasteel Heeswijk stelt namelijk 4 vrijkaarten beschikbaar voor de open dag op zondag 29 november. Deze kaarten zijn te winnen tijdens GoedeMorgenBernheze.
 
Helaas kan Sinterklaas niet aanwezig zijn. Maar de Sint heeft in ieder geval beloofd dat Roy hem wel even mag bellen. Hij heeft natuurlijk allerlei vragen voor Sinterklaas. Maar heb jij ook een vraag voor Sinterklaas? Laat het ons weten en wie weet mag jij jouw vraag stellen aan de Sint. Natuurlijk mogen ook papa’s, mama’s, opa’s en oma’s een vraag insturen.  Roy bepaalt welke vragen aan Sinterklaas gesteld gaan worden en dan maak je ook nog eens kans op de vrijkaarten of een van de andere leuke prijzen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door Marskramer Heeswijk-Dinther. Stuur je vraag, uiterlijk op 26 november, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet wordt jij gebeld!
 
En of dit nog niet genoeg is stelt C1000 Will Janssen ook nog eens 3 taarten beschikbaar in de vorm van een tegoedbon te besteden voor 31 december. Kun je lekker een taart uit gaan zoeken die jij lekker vind!
 
GoedeMorgenBernheze, Muzikaal Ontwaken en Op onze Misse geven ieder een taart weg. In het zaterdagochtendprogramma GoedeMorgenBernheze laat presentator Roy van Brink een kort fragment van een lied horen. Zodra een woord uit het lied wordt weggepiept, is het aan de luisteraar om het goede antwoord door te bellen naar de studio in Loosbroek.
 
Op zondag tussen 8.00 en 11.00 uur zal presentator Michel van Zuijlen in het programma Muzikaal Ontwaken eveneens een kort fragment van een lied laten horen. Het is aan de luisteraars om dan de titel van de plaat te raden. Naast de prachtige bos bloemen die Michel wekelijks weggeeft geeft hij op 29 november ook nog eens een lekkere taart weg. Een telefoontje naar de studio is wederom genoeg om mee te doen. Muzikaal ontwaken brengt voornamelijk Nederlandstalige muziek waar je tijdens je ontbijt lekker naar kunt luisteren. Ook een vast onderdeel in het programma is de drieluik.
 
Als om 11.00 uur Gerdie van den Heuvel en Sjef van Schalen het overnemen van Michel met het brabants dialectenprogramma “Op onze Misse” kunnen de luisteraars wederom een overheerlijke taart winnen. Gerdie zal een vraag stellen welke door de luisteraars beantwoord dient te worden. Eén telefoontje is al genoeg om mee te doen. De antwoorden van de prijsvragen in alle genoemde programma’s kunnen doorgebeld worden naar het telefoonnummer (0413) 29 60 87.
 
Stem op 28 en 29 november af op WanFM, te vinden op 105.6fm in de ether of op de kabel op 87.5, en maak kans op een van de leuke prijzen.