120220-wvdl-_Kindersongfestival90Het grote podium van de Toren was vanmiddag gereserveerd door carnavalsvereniging De Juinders. Zij hielden daar samen met Tilt het Kindersongfestival. Ook de prins en de raad van stichting HDL kwamen de kleine talentjes toejuichen en de prins heeft zelfs nog een grote prijs uitgedeeld. 

Deze middag stond de jaarlijkse zang en dansmiddag op het carnavalsprogramma. De zaal was mooi gevuld met trotse ouders en rondspringende kinderen. Uiteraard waren de vrolijk in het groen geklede Juinders er om het geheel in goede banen te leiden. De wedstrijd werd gepresenteerd door Juinder Peter Smulders. De band Tilt was er voor de muzikale invulling.

120220-wvdl-_Kindersongfestival87Een heleboel kinderen hadden zich opgegeven om hun zang en dans kwaliteiten live op het podium te kunnen presenteren. Daar zaten heel wat prachtige voices bij! De kids hebben allemaal een prijsje gekregen voor hun optreden. De beste drie zangers en dansers hebben een grote beker gewonnen uit handen van de jury. 

Prins Wilson kreeg de eer van de Juinders om een mega prijs uit te delen, een Ninentdo DS 3D! Uit een grote grabbelton trok hij de naam van de prijswinnares. Stralend nam zij haar prijs in ontvangst van de prins. Het was een gezellige middag waar onze jonge Hadeejers zich opperbest hebben vermaakt met swingen en zingen!

De winnaars:
DANS: 1. Britt Megens ,2. Fleur Kooyman,3. Bart van Erp

ZANG: 1. Evie v.d Heyden, 2. Remco Kuys, 3. Joyce v.d. Loo

Tehst : Merlijn van der Wijst
Foto's: Wim van der Lubbe