120428-ssp-konnacht12Net zoals vorig jaar werd Koninginnenacht uitbundig in de tent op plein 1969 gevierd. Er waren bijna 600 kaarten verkocht, wat betekende dat het zo goed als uitverkocht was. Kasteel Heeswijk & De Toren zorgden samen voor een zeer verzorgde avond, voor zowel de jongeren onder ons als de ‘ouderen’. Hits

De avond begon dit jaar een uur eerder dan vorig jaar, om 19.00u deed men de deuren alweer open. De DJ zette meteen de toon met hits als “De eerste keer”, “Wanna be” en “Walking on sunshine”. Leuk om te zien was dat het publiek zeer gemengd was. Dit bewijst maar weer dat dit evenement een zeer brede doelgroep trekt en voor HaDee zorgt voor een uitverkocht feestje. Ook kon de happy hardcore natuurlijk niet ontbreken waarmee de DJ de zaal aan het springen wist te krijgen.

Sfeer

De sfeer zat er in ieder geval goed in deze avond. Tot 01.00u heeft de tent vol gestaan met feestgangers, die overigens niet allemaal in het oranje waren! Echter deed dit de pret niet drukken, aangezien de organisatie had gezorgd voor een feestelijk aangeklede tent.

Volgend jaar gewoon weer zo’n feestje in eigen dorp!

Tekst: Maartje Sperber
Foto's: Suzanne Sperber