coopStichting Carnval HDL start op zaterdag 25 januari in samenwerking met Coop een carnavalsplaatjesactie. In een album kunnen de plaatjes samengevoegd worden.
Het stickeralbum bevat vele leuke plaatjes van personen van jong tot oud die nu of in het verleden actief betrokken waren bij het vieren van carnaval in Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Er kunnen plaatjes gespaard worden om in het boek te plakken en zo een mooi beeld te krijgen van carnaval HDL. Het plaatjesboek is zowel bij Coop als bij Trent Optiek te koop.

Op 25 januari wordt het plaatjesboek gepresenteerd in cafe zaal de Toren in Dinther.

Iedereen is daar van harte welkom. De kosten van het boek inclusief een poster, een aantal plaatjes en verrassingen zijn 2,50 euro.

Vanaf maandag 27 januari krijgt men bij aankoop van tien euro aan boodschappen bij Coop een zakje met vier carnavalsplaatjes van een individueel persoon, een groep of vereniging.  Een bijzondere samenwerking met de Coop met als resultaat een prachtig boekwerk waar vele carnavalsherinneringen in terug te vinden zijn. De carnavalsverenging is blij met dit gezamenlijke initiatief en hoopt dat iedereen veel plezier beleeft aan het bij elkaar sparen van de plaatjes en het compleet maken van het stickerboek

Hierbij willen wij de COOP bedanken voor dit initiatief en de prettige samenwerking. En natuurlijk ook al de mensen die hier met plezier en veel energie aan mee hebben gewerkt.

Carnavaleske groet,

Wilson Bosch&Rene Kuijs