steunpuntbernheze.gifHet Steunpunt Vrijwilligerswerk Bernheze biedt elke week vrijwilligersorganisaties in Bernheze de mogelijkheid een extra oproepje te doen voor vrijwilligerswerkzaamheden binnen de organisatie.
De vriendendienst is een initiatief van het Nederlands Rode Kruis district Brabant Noord-Oost en GGZ Oost Brabant en biedt mensen met langdurige psychiatrische problematiek de mogelijkheid om sociale contacten weer op te bouwen. Mensen die met deze problemen te maken hebben (gehad), ervaren dat ze in moeilijke tijden vaak vrienden en kennissen kwijt raken. Een aantal raakt zelfs in een sociaal isolement.

De vriendendienst zoekt

BEZOEKERS

die gedurende 1 jaar als vrijwilliger gekoppeld worden aan een deelnemer, iemand die behoefte heeft aan contact maar daar wel wat hulp bij kan gebruiken.
Als vrijwilliger moet u interesse hebben om samen met hem/haar te werken aan de verbetering van sociale contacten door middel van het ondernemen van diverse activiteiten, zoals samen een museum bezoeken, koffie drinken, wandelen of samen koken.

Voor meer informatie of voor aanmelding kijk op  www.steunpuntbernheze.nl  ('Vacatures Bernheze' in linker kolom) of bel naar Steunpunt Vrijwilligerswerk Bernheze 0412 - 47 48 51.