{jcomments onn}110808_tlu-_raadhuisplaza_01Op dit moment liggen de bouwactiviteiten bij de Raadhuisplaza stil. Maar na 15 augustus wordt er weer stevig doorgewerkt om de 10 riante nieuwbouw appartementen, die boven het voormalige raadhuis worden gerealiseerd, begin 2012 op te leveren.
Nadat de bouw zal zijn afgerond krijgen ook de gevels van het totale woonwinkel complex een opknapbeurt en de toren/ ingang wordt daarbij extra geaccentueerd. Om de overlast voor omwonenden, ondernemers en winkelend publiek zoveel mogelijk te beperken is er voor gekozen om vanaf de achterzijde van het gebouw bevoorrading en opslag te realiseren.

Na de oplevering zijn op deze ruimte achter het wooncomplex  11 afzonderlijke parkeerplekken te koop, waarvan 6 overdekt.
In de garagekelder van de Jonker Speelmanstaat, er tegenover, worden gelijktijdig nog  6  parkeerplaatsen te koop aangeboden.

De gemeente ondersteunt ten volle dit particulier initiatief en ziet hierin een mogelijkheid om de leefbaarheid van het centrum te verbeteren.

Nu nog afwachten - hoe lang nog? - wanneer er op de vele braakliggende terreinen in het centrum, vanaf de grond, wordt opgebouwd!

 Tekst: Jacques Worms  Fotografie; Ton Lunenburg

{youtube}NeaR7LPC1sM&feature{/youtube}

 

 

{jcomments on}