steunpuntbernhezeHet Steunpunt Vrijwilligerswerk Bernheze biedt elke week vrijwilligersorganisaties in Bernheze de mogelijkheid een extra oproepje te doen voor vrijwilligerswerkzaamheden binnen de organisatie.
Oosterpoort zoekt voor het project Match vrijwilligers.

Oosterpoort is een organisatie voor Jeugdzorg. Samen met stichting Kika heeft Oosterpoort het project Match ontwikkeld. Kinderen in de leeftijd tussen 6 en 16 jaar krijgen een maatje om samen leuke activiteiten te ondernemen. De doelstelling van Match is: het geven van positieve ervaringen en ontspanning die een waardevolle bijdrage zijn in de ontwikkeling van het kind of jongere.

 

Als vrijwilliger spreek je ongeveer één keer per week samen af iets leuks te doen: samen naar het bos, een spelletje doen, een taart bakken, helpen met het huiswerk. Het zijn vaak de kleine dingen die het 'm doen. De match duurt in principe één jaar.

Match vrijwilligers zijn mensen vanaf 18 jaar met het hart op de goede plek.

Voor meer informatie of voor aanmelding kijk op www.steunpuntbernheze.nl ('Vacatures Bernheze' in linker kolom) of bel naar Steunpunt Vrijwilligerswerk Bernheze 0412 - 47 48 51.