110930-lvdv-schuimparty_18{jcomments on}Ruim 150 kinderen kwamen vanavond van heinde en verre om te genieten van de Schuimparty in Jongerensoos I Meet aan het Raadhuisplein in Dinther. Dit jaar waren er vooraf kaarten verkocht en dat bleek een succes. Alleen met een geldige kaart kwam je het pad richting de Jongerensoos op. De schuimparty duurde deze keer tot 23.00 uur.

Binnen vermaakten zich de jongens en meiden, veelal tussen de 9 en 13 jaar, in de discoruimte. Met een afgeplakte discotheek, waarvan de muzikale inhoud voor de gelegenheid naar het balkon was verplaatst, vermaakte de jeugd zich temidden van machtige zeepbellen op de klanken van opzwepende muziek. Boven de swingende meute bulkte een schuimapparaat met enige regelmatig een grote hoeveelheid zeepsop naar beneden. Discolampen met regelmatig stroboscopische lichtflitsen zorgde voor een prachtige en gezellige sfeer. 

Jeugdsoos I-Meet, die vorige week een groot evenement had bij gelegenheid van haar 35-jarig bestaan, organiseert regelmatig activiteiten voor jongeren tot 16 jaar. Meer info is te vinden op www.imeet.nl 

Tekst en foto's: Lambert van der Ven