{jcomments on}111029-Spooktocht_Heeswijk__25De spooktocht van gisteravond in de Heeswijkse bossen was weer een geslaagd evenement. Voor zowel de kleine als grote kinderen was het een mooie avond met veel spanning in de bossen. Vooral de jonge dames gilden het uit bij de verrassingen die plotseling opdoken. Het gegil klonk de hele avond in de bossen van Heeswijk, waar de temperatuur zeer goed was voor de tijd van het jaar.
 
De organisatie zelf was ook tevreden, aldus Hans Kaandorp:

"Afgelopen zaterdag heeft de Koninklijke fanfare St. Willibrord voor de tweede maal een spooktocht georganiseerd. Aan de tocht hebben ruim 360 mensen deelgenomen en het evenement was in een woord geslaagd! Bij aankomst in de geheel in stijl aangeklede Vlegelhut was de spanning van de gezichten al van de gezichten van de deelnemers af te lezen. Om zeven uur, toen de duisternis goed was ingevallen, werd gestart op de ca 3 km lange tocht.

Om de 10 minuten vertrokken groepjes de duisternis in om langs aan pad van kleine lichtjes de route te volgen waarlangs een flink aantal griezelige gebeurtenissen plaatsvonden. De route door bos en veld in de Heeswijk landschap is ideaal voor deze tocht. Doordat het de tweede tocht is die door de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord wordt georganiseerd verliep het evenement op rolletjes. Na afloop konden de deelnemers even bijkomen met een hapje en een drankje in de Vlegelhut."

Foto’s: Wim van der Lubbe