De 3Klank in Kasteel Heeswijk  Kor Buist  6Even genieten van een klein concert in de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk. Regelmatig worden deze concerten georganiseerd op zondagmiddag. Er is een groot en gevarieerd aanbod van muzikanten die heel graag gebruik maken van de mogelijkheid om zich te presenteren in deze sfeervolle accommodatie , van pianorecital  tot een koor optreden.
In deze middag is er tweemaal een optreden van ieder een half uur en bezoekers die een rondleiding hebben op het kasteel mogen zelfs gratis dit extraatje bijwonen.


Veel gasten combineren het ook met een wandeling of fietstocht en nemen dan even een rustpauze…luisteren naar mooie muziek en nemen nog een lekker kopje thee na afloop in de Brasserie en gaan dan aan hun terugtocht beginnen.

3-Klank

Dit koor zorgde ervoor dat de Wapenzaal tot de laatste stoel bezet was. 3Klank is een koor van vrienden en (oud) ouders van vrijeschool De Driestroom uit Den Bosch onder leiding van Annemien van den Dool, die met haar enthousiasme en humor, zowel het koor als het publiek liet genieten. Een afwisselend repertoire met liederen uit heel veel verschillende landen.
Drie is altijd beweging en drie staat voor ontwikkeling en dat mochten de gasten zeker ervaren in dit half uur!

Tekst:   Ine Zonneveld
Foto’s: Kor Buist