Kasteel

De 3Klank in Kasteel Heeswijk  Kor Buist  6Even genieten van een klein concert in de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk. Regelmatig worden deze concerten georganiseerd op zondagmiddag. Er is een groot en gevarieerd aanbod van muzikanten die heel graag gebruik maken van de mogelijkheid om zich te presenteren in deze sfeervolle accommodatie , van pianorecital  tot een koor optreden.
In deze middag is er tweemaal een optreden van ieder een half uur en bezoekers die een rondleiding hebben op het kasteel mogen zelfs gratis dit extraatje bijwonen.

Lees meer: Optreden koor 3klank in de...

120331-phe-Kasteelfair_02De Kasteel Fair is een Lifestyle Fair met een mooi aanbod van unieke Lifestyle spullen die bij het komende voorjaar seizoen en zomer passen. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door het aanbod van de exposanten, door mee te doen aan workshops,

Lees meer: Drie dagen Kasteel Fair

111227-lvdv-SLOTmanifestatie_01Tot en met vrijdag 30 december sluit Kasteel Heeswijk het jaar af met haar inmiddels traditionele SLOT manifestatie. Vier dagen lang van 12.00 tot 17.00 uur vinden diverse activiteiten plaats die met name op jonge kinderen gericht zijn. Maar ook voor ouders en opa's en oma's is er het nodige te beleven.

Lees meer: SLOTmanifestatie kasteel

110123-RvH-Trouwbeurs-13Op zondagmiddag 23 januari 2011 vonden in de Keldergewelven en de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk een bruidsmodeshow en trouwbeurs plaats; de First Class Wedding Fair. Voordat de bruidsmodeshow op humoristische wijze werd geopend door drie lakeien, kondigden deze heren officieel elke bezoeker aan die binnenkwam. een bruidsmodeshow

Lees meer: Bruidscouture in Kasteel...

101229-lvdv-SLOTmanifestatie_06Van 26 tot en met 30 dec. vindt de Slot-manifestatie plaats op Kasteel Heeswijk. Als afsluiting van een succesvol jaar worden er optredens en klein-schalige activiteiten georganiseerd, waarbij het accent ligt op verteltheater, verhalen, geschiedenis en muziek.de SLOT-manifestatie 
 

Lees meer: SLOT-manifestatie Kasteel...

101127PAvM_sinterklaas_18Drie dagen lang ontvangt  Sinterklaas met zijn pieten de kinderen in zijn werkkamer op het kasteel. De kinderen mogen sinterklaas vertellen wat ze graag in hun schoen willen, maar of ze het dan ook krijgen? Het paard Amerigo stond op de binnenplaats tussen de strobalen rustig te wachten.

Lees meer: Sinterklaas op kasteel...

101123-RvH-Laureatenconcert-12Op 23 november vond in de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk het Laureatenconcert met finalisten van het Prinses Christina Concours plaats. Voor de pauze was er een optreden van gitarist Tuur Segers (14 jaar) en altvioliste Dana Zemtsov (18 jaar) met pianobegeleiding van Cathelijne Noorland.

Lees meer: Laureaten Concert in...

101111-lvdv-wijnfair_03Vanavond organiseerde de ‘Lions Bernheze’ een wijnfair en veiling op het kasteel van Heeswijk ten behoeve van ‘Bala Mela’. 'Bala Mela' is een kinder-carnaval voor zo'n 10.000 kinderen uit Zuid-India. De kinderen leven op straat of in zeer slechte omstandigheden. ‘De ECHO van ELK KIND’ zijn de Nederlandse vrienden, die dit gedachtegoed delen en het willen ondersteunen, omdat het geluid van elk kind moet weerklinken. Marcel van Herpen nam het initiatief tot deze stichting.

Lees meer: Wijnfair Lions Bernheze voor...