111227-lvdv-SLOTmanifestatie_01Tot en met vrijdag 30 december sluit Kasteel Heeswijk het jaar af met haar inmiddels traditionele SLOT manifestatie. Vier dagen lang van 12.00 tot 17.00 uur vinden diverse activiteiten plaats die met name op jonge kinderen gericht zijn. Maar ook voor ouders en opa's en oma's is er het nodige te beleven. Kasteel Heeswijk ontvangt u graag in haar sfeervolle kerstentourage!

Vandaag gaven de schermers van Team Ballestra een demonstratie op de binnenplaats, waarin ze ons meenamen naar de tijd dat Lodewijk de 14e op het kasteel logeerde. In de kelder konden kinderen zich laten schminken, terwijl Luuks Poppentheater haar voorstellingen verzorgde in de Wapenzaal.
De komende dagen zal Luuks Poppentheater nog te zien zijn en zal ook het Kindertheater de Bosfreule optreden. Op vrijdag is er een spectaculaire, interactieve kindershow door het duo Cees en Cees. De meeste voorstellingen worden meerdere keren per dag verzorgd.

Verder zijn er natuurlijk dagelijks rondleidingen en kan men in Brasserie het Koetshuis terecht voor wat lekkers. U bent van harte welkom.

Foto's en tekst: Lambert van der Ven