{jcomments on}111029-rvdk-KBO_vrijdag_4Vrijdag was de laatste dag van de feestweek. Vanaf 16.00 uur een receptie waarbij iedereen is uitgenodigd. Om 18.00 uur de afsluiting met een buffet waar  260 leden van de KBO aan deelnemen. Het bestuur,  Cor Verberk, Rinus v.d. Aa, Rien de Visser, Harrie v.d. Ven, Marietje v.d. Heijden, Tonny v. Kemenade  en Erna v.d. Voort kijken met voldoening terug op deze mijlpaal in het 50 jarig bestaan van de KBO. 

De jubileumcommissie, Ton Linders, Frans v.d. Voort, Hans v. Sleuwen en Nico v. Doorn hadden voor dit jubileum een prachtig programma georganiseerd.
Alle bezoekers die de afgelopen week deze activiteiten hebben bezocht waren allemaal vol lof over het aangeboden programma. Vele honderden leden hebben deze activiteiten bezocht.

Onder de bezielende leiding van voorzitter Cor Verberk is het leden aantal gegroeid van 300 naar 400 leden. Dit heugelijke feit werd tijdens de receptie onder de aandacht gebracht van de aanwezigen.  Cor Verberk overhandigde Ria v.d. Broek-van Zoggel de bloemen en begroette haar als 400ste lid van de KBO Heeswijk. Vermeldenswaardig is dat het oudste lid Zuster Hermien Otten is, geboren 26-8-1912, de prachtige leeftijd van 99 jaar heeft en al 34 jaar lid is. Het jongste lid is Jolanda v.d. Heijden-van Niftrik, geboren 29-6-1961 en net Sara gezien, 50 jaar.

Vele malen mocht het bestuur de gelukwensen in ontvangst nemen. Hieronder waren o.a. vertegenwoordiger KBO Brabant en Ad Donkers namens de Gemeente Bernheze. Tevens was er een afvaardiging van de Kring Maashorst; dit gebied ligt tussen Heeswijk en Grave. Alle giften die tijdens dit jubileum werden gegeven kwamen ten goede aan het project van Carlo en Trees v.d. Bilt in Mumbay in India. Dus iedereen die de KBO een warm hart toedraagt steunde daarbij dit project.

Om 18.00 uur begin het buffet voor de 260 aanwezige leden.  Een gigantische klus, in twee zalen was een tafel gezet van 10 meter lang. Hierop waren de lekkerste gerechten uitgestald. Vanuit twee zalen gingen de leden hun bord vullen met al deze lekkernijen. Het diner duurde tot 19.30 uur. Precies om 19.30 uur was de fanfare aanwezig om de KBO een aubade te brengen. Een waardig slot van een geslaagde feestweek.

Tekst en foto's: Rob van der Kuijl