120203-jvdb-toneel_14“Ouwe jongens, krentenbrood” van Carl Slotboom  is de titel van het blijspel dat deze doorgewinterde groep toneelspelers op de planken brengt. 
Van het begin tot het einde is het een boeiend stuk wat vol zit met hilarische momenten. Het is de moeite waard om dit stuk te gaan zien, het brengt een paar uurtjes heerlijke ontspanning. 
Een korte samenvatting. Twee inbrekers, Gerrit en John zetten een kraak in het huis van dokter Fred Linnenkamp, die op dat moment op vakantie is. Wanneer ze proberen de kluis te kraken gaat de deur open en komt een oude studievriend van de dokter, een zekere Jan-Hein van Buitenstijn, de kamer binnen. Jan-Hein die zijn studievriend Fred al 25 jaar niet meer heeft gezien, weet niet beter of de man die hij aantreft is Fred. Inbreker Gerrit is zo beduusd dat hij uit angst het spelletje meespeelt en zich voordoet als de dokter. U begrijpt het al, dit is reden voor veel kostelijke verwikkelingen die in hoge mate op de lachspieren werken.
Rolverdeling: Gerrit van Duin, de inbreker, Willy Manders; John Berger inbreker, Govert Juyn; Marian Boomstra vriendin van Gerrit, Tiny vd Brand; Jan-Hein van Buitenstijn studievriend, Gerard Barten; Adelheid Buitenstijn zijn echtgenote, Rianne van Beekveld; Christien van Buitenstijn zuster van Jan_Hein, Cokky Juyn; Meneer de Groot oudere heer, Wim Smits; Mevr. de Groot zijn echtgenote, Mieke van Schijndel; Olga Overmars vroegere vlam van dokter Fred, Riet van der Aa; dokter Fred Linnenkamp, Hans van den Hurk en mevr. Linnenkamp, Cecil Dekker. De regie is in handen van Ans van der Schoot, Grime: Annie Oosterholt, Souffleuse: Corry van Lanen, Techniek: Hans van den Hurk, Decor Mari van den Brand.
Het stuk wordt nog gespeeld op zaterdag 4 februari en zondag 5 februari in Cultureel Centrum Servaes te Dinther telkens om 20.00 uur.