Politieke Partijen

140319-phe-Stembureaus  8Vandaag kiezen wij de nieuwe gemeenteraad van Bernheze. In HaDee zijn 4 stembureaus: in ccServaes, BS 't Palet (dus niet in de kantine van De Zaert), Cunera/De Bongerd en het Willibrordcentrum. De leden van de stembureaus hebben de indruk dat de opkomst redelijk goed is. Om 21.00 uur sluiten de stembureaus en kunnen de uitgebrachte stemmen worden geteld.

Tekst en foto's: Piet van Helvoort

120912-phe-Verkiezingen Eindelijk kunnen we vandaag onze stem uitbrengen voor de Tweede Kamer. De politieke partijen hebben weken lang volop actie gevoerd om ons ervan te overtuigen om onze stem vooral op hun partij uit te brengen. Na de ontelbare verhitte debatten was het een verademing om de serene rust in de 4 stembureaus van HaDee te mogen ervaren.

Lees meer: Stemmen voor de Tweede Kamer

thumb_cafebrug.jpgHet politiek café BRUG uit Bernheze heeft een nieuw presentatieduo. Na drie mooie jaren zijn Leo en Stijn Steenbakkers gestopt als presentatoren. De redactie van BRUG presenteert met enige trots de opvolgers van Leo en Stijn. De Steenbakkers worden opgevolgd door Hans Lakwijk en Annemieke van der Aa uit Heeswijk-Dinther.
Wie zijn Annemieke en Hans?

Lees meer: Nieuw presentatieduo...