thumb_cafebrug.jpgHet politiek café BRUG uit Bernheze heeft een nieuw presentatieduo. Na drie mooie jaren zijn Leo en Stijn Steenbakkers gestopt als presentatoren. De redactie van BRUG presenteert met enige trots de opvolgers van Leo en Stijn. De Steenbakkers worden opgevolgd door Hans Lakwijk en Annemieke van der Aa uit Heeswijk-Dinther.
Wie zijn Annemieke en Hans?

* Annemieke is in 1968 geboren in Dinther, nu woonachtig in Heeswijk.
Journalistiek gestudeerd in Tilburg, in 1993 ben afgestudeerd in de richting Schrijvende Pers. In 1997 begonnen bij Omroep Brabant als sportredacteur/verslaggever voor radio en tv. Sinds 2007 werkzaam als redacteur bij Uitgeverij De Winter en is zo weer bij haar eerste grote liefde beland: het schrijven. Annemieke doet “algemene dingen”, waaronder politiek.
Zij heeft altijd presentaties gedaan, voor verenigingen, boek, openingen of bedrijven. Sinds de oprichting in 2004  hoofdredacteur van “d’n HaDeejer”, een magazine voor Heeswijk en Dinther.

* Hans is geboren op 1 april 1947 te Rotterdam, maar vanaf zijn 7e jaar een echte Brabander. Liever noemt Hans zich Meierijer. Vanaf 1976 woont hij aan de Heilige Stokstraat 24 in Dinther. Hans is gepensioneerd leraar Nederlands. Verder is hij zeer actief op het gebied van muziek en toneel. We noemen kort: Rederijkerskamer “Moyses”, toneelschrijver voor OK St. Michelsgestel, muziekant in Cohda en Cohda-KREK. Tot slot is Hans bij “Wan FM-radio” medepresentator van het programma “heemkunde”, dat zondags van 17.00 uur tot 18.00 uur wordt uitgezonden.

Kortom twee nieuwe presentatoren die hun sporen ruimschoots verdiend hebben verlenen vanaf 29 november a.s. medewerking aan politiek café BRUG.
Politiek café BRUG is een initiatief van de SP-Bernheze.