101228-wvdl-Kerstconcert_07Om nog even in Kerstsfeer te blijven gaven de koren Amicanto en Vivace  op 28 december een Kerstconcert in de St. Willibrorduskerk. De avond begon met vijf prachtige liederen, gezongen door Amicanto,zoals Behold, behold, The First Noël.
Daarna was het de beurt aan Vivace, ook met vijf liederen, Het Hallelujha, klonk extra mooi met begeleiding van slagwerker Paul van Lokven.

Het 35 leden tellende Amicanto is vooral een vriendengroep uit o,a Berlicum, Nuland, Schijndel,Rosmalen en Heeswijk- Dinther natuurlijk, met zingen als hun grote hobby. Onder leiding van Marij Heijster-van Rooij, brengen ze regelmatig hun muzikale opluistering van vieringen in de St. Servaeskerk en ook bij tal van andere activiteiten, met film, musical en popmuziek. 

Vivace is een enthousiaste groep zangers met 42 leden uit Heeswijk-Dinther die niet alleen religieuze liederen ten gehore brengt maar ook uit  Musicals zingt, zoals bijvoorbeeld, ‘’West Side Story’’ Cats, The Phantumopera. Het koor staat sinds 2009 onder begeleiding van Rein Boeien. 

De beiden koren werden muzikaal begeleid door Karin Roelofs op de piano. Het was zeker de moeite waard. Onze fotograaf toont U een impressie van de avond