wantvlogo.jpgDe maand augustus is voor het Zuiden de vakantiemaand, daarom hebben we geen journaal. Wel zenden we twee herhalingen uit van Focus op...namelijk: Modelbouwer Rien van Zandbeek uit Vorstenbosch. Rien heeft een hobby die veel geduld en handigheid vergt. Beide zijn bij Rien ruim voor handen. Dat hij handig is zie je zo, niets is onhaalbaar. Het mooiste is om zelf alles te maken, hoe dat eruit ziet, kijk zelf maar…..

de Kilsdonkse Molen.
Ons team heeft extra tijd uitgetrokken om voorafgaande aan de officiële opening een reportage te maken over de molen. Naast een interview met Jan Nelissen, de voorzitter van de stichting Kilsdonkse Molen, hebben we beelden van de oliemolen en de windmolen.

Als u denkt dát is iets voor WAN TV, laat dit dan weten via onze redactie, tel.: 0413-296089 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De uitzendingen zijn van zondag 6 t/m zaterdag 12 september, om 14.00, 16.00, 18.00 en 20.00 uur. In de week voorafgaande aan de uitzending staan de onderwerpen op tekst-TV vermeld.

Alle Bernhezenaren waar ook ter wereld voor onze uitzending terecht kunnen op:  www.wansite.nl !

Natuurlijk is e.e.a. ONDER VOORBEHOUD! Mocht u onderwerpen/hobby/interesses hebben die u graag op onze lokale omroep wilt laten zien, in het journaal of als onderwerp in Focus op…., neem dan contact op met onze redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
telefoon: 0413-296089.

Mochten er mensen zijn die tijd hebben om een steentje bij te dragen aan ons TV team dan kan je contact opnemen met de redactie van de WAN, tel.: 0413-296089.

Tot de volgende keer,
het WAN-TV team.