Media

wantvWanTV, de televisietak van de Bernhezer Omroep Stichting brengt in de weken voor kerst een fraaie documentaire op het scherm over het leven op de Abdij van Berne in Heeswijk. De film is in opdracht van de Abdij van Berne gemaakt om het 875-jarig bestaan van de Abdij Berne te onderstrepen.

Lees meer: Documentaire Abdij van Berne...

wantvlogo.jpgDe maand augustus is voor het Zuiden de vakantiemaand, daarom hebben we geen journaal. Wel zenden we twee herhalingen uit van Focus op...namelijk: Modelbouwer Rien van Zandbeek uit Vorstenbosch. Rien heeft een hobby die veel geduld en handigheid vergt. Beide zijn bij Rien ruim voor handen. Dat hij handig is zie je zo, niets is onhaalbaar. Het mooiste is om zelf alles te maken, hoe dat eruit ziet, kijk zelf maar…..

Lees meer: Uitzendingen WAN-TV in...

wantvlogo.jpgDe zomervakantie voor de scholen valt dit jaar laat, daarom nog een gewone uitzending. D.w.z. een journaal met o.a. Miriam Oremans die te gast was bij het cliniclownstoernooi in Heesch. Natuurlijk ook aandacht voor de vijfde keer Rondje Bernheze wat voor veel wandelaars een goede training is voor de Nijmeegse vierdaagse.

Lees meer: Uitzendingen WAN-TV in juli...

wantv.jpgDe afgelopen maand was kort, redelijk donker en nat. Gelukkig worden de dagen weer langer en gaan we richting de lente. Wat de opnames voor de maand februari was het erg rustig. Er waren weinig evenementen en activiteiten.

Lees meer: Uitzendingen WAN-TV in maart...