120817-lvdv-supercupzaalvoetbal 9Zaalvoetbalteam In d'n Ollie blijft maar prijzen winnen. Opnieuw werd de Rabobank SuperCup in de wacht gesleept. Het Heeswijkse zaalvoetbalteam, vorig jaar bekerwinnaar, wist met speels gemak Schuts Elektro met 9-2 terug te wijzen. Het gehavende Schuts werd na een snelle 2-0 voorsprong een speelbal voor het vlot combinerende In d'n Ollie.

Dat het halverwege nog 'maar' 4-1 stond had te maken met het slordige spel van In d'n Ollie, wat al snel genoeg bleek te hebben na een hongerig begin. Schuts Elektro, afgelopen jaar kampioen van de A-poule, was totaal onmachtig om tegenstand te bieden.

Eerst was het de onderlinge relatie met de Heeswijkse vrienden, die maakten dat al snel de voet van het gaspedaal ging bij de bekerwinnaar van vorig jaar. Later zorgde ook de benauwde temperatuur in de Zaert dat zich zeker de tweede helft een partijtje campingvoetbal ontspon, waarbij er onderling een gezellige praatwedstrijd van werd gemaakt.
Het publiek werd hierdoor de grote verliezer. Waar Schuts Elektro niet veel kón laten zien, was het In d'n Ollie die simpelweg de wedstrijd liet lopen en op momenten dat het even aanzette gemakkelijk naar een 8-1 voorsprong wegliep.

Door het uitvallen van keeper Gerwin Hulsen van In d'n Ollie met een bloedlip, kwam er nog even prestige in de wedstrijd, omdat enkele geelzwarten nu hun kans tot scoren schoon zagen. Dit lukt vrij snel, waarna het slotaccoord toch voor de SuperCupwinnaar was.

Bestuurslid Tino Ruijs overhandigde, bij afwezigheid van voorzitter Camiel van Doorn, de cup met de grote oren  aan aanvoerder Tom Sleddens van In d'n Ollie.

De kop is eraf. Het zaalvoetbalseizoen 2012-2013 is begonnen. Voor meer info bezoek de website van het zaalvoetbal www.zaalvoetbalhdl.nl

120817-lvdv-supercupzaalvoetbal 8

120817-lvdv-supercupzaalvoetbal 1Tekst en foto's: Lambert van der Ven