Webredactie

120817-lvdv-supercupzaalvoetbal 9Zaalvoetbalteam In d'n Ollie blijft maar prijzen winnen. Opnieuw werd de Rabobank SuperCup in de wacht gesleept. Het Heeswijkse zaalvoetbalteam, vorig jaar bekerwinnaar, wist met speels gemak Schuts Elektro met 9-2 terug te wijzen. Het gehavende Schuts werd na een snelle 2-0 voorsprong een speelbal voor het vlot combinerende In d'n Ollie.

Lees meer: In d'n Ollie wint Rabobank...

Winnaars Radeejer maart en april 2012Helaas heeft het wat langer geduurd voordat de uitslag van de Radeejer van april is bekend geworden. Uit de goede inzendingen is de prijswinnaar getrokken. Omdat we in maart geen winnaar hadden ontvangt de winnaar de prijzen van maart en april:Lees meer: Winnaar Radeejer bekend

IMG_1312_MediumBeat It heeft haar deuren geopend voor de echte slagwerkers onder ons. In Veghel kan je sinds dit jaar terecht bij deze slagwerkschool voor o.a. drumlessen maar ook workshops Djembé en kinderfeestjes. Al het talent is welkom bij Beat It slagwerkopleidingen!

Lees meer: Sla er op los!

110514-lvdv-HeeswijkA1_07Nauwelijks bekomen van de spannende ontknoping van de competitie, stond afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van de nacompetitie voor Heeswijk A1 op het programma. In de laatste competitiewedstrijd vorige week moest het vaandelteam van de Heeswijkse jeugd winnen om aan degradatieperikelen te ontsnappen, hetgeen ook lukte.

Lees meer: Heeswijk A1 speelt...

110514-lvdv-legendaryHeeswijk_13{jcomments on}Als afsluiting van het officiële openingsprogramma van de vernieuwbouw van het clubgebouw van vv Heeswijk werd er gistermiddag een wedstrijd gespeeld tussen het kampioenselftal van Heeswijk 2, seizoen 1992-1993 en een team Legendary Heeswijk. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Roy Swartjes.

Lees meer: Legendary Heeswijk sluit...

110514-lvdv-openingkantine_39{jcomments on}Vanmiddag werd de kantine van vv Heeswijk heropend na een stevige verbouwing. Voorzitter Peer Verkuijlen sprak mooie worden over de maatschappelijk functie van de voetbalclub, waarna burgemeester Heijmans naast felicitaties voor de jubilerende vereniging ook een Koninklijke Onderscheiding als verrassing meebracht.

Lees meer: Feestelijke heropening...

{jcomments on}110514-lvdv-KO_Andre_LangenhuijsenTijdens een zeer druk bezochte openingsceremonie heeft burgemeester Jos Heijmans André Langenhuijsen Koninklijk Onderscheiden als lid in de Orde van Oranje Nassau. Zijn familie verraste André met een schilderij van het ouderlijke huis met daarop enkele spelers van het vaandelteam dat dit jaar het kampioenschap in de Derde Klasse D binnenhaalde.

Lees meer: Koninklijke Onderscheiding...

Hadeejer.nl_Rl2010 is weer ten einde. De fotografen van Hadeejer.nl hebben dit slotfestijn prachtig in beeld gebracht, wat te zien is op de foto’s. 2010 was een jaar waarin veel gebeurd is, landelijk, maar ook hier in HaDee.

Lees meer: Dag 2010, hallo 2011!

logo_hadeejer.nlVandaag gelanceerd en dus nieuw op deze website: het forum. U vindt deze uitbreiding rechts bovenin op de webpagina.
In dit forum kunt u reageren op de maandelijkse "dorpspraat vraag" uit D'n Hadeejer. Want ook uw mening telt natuurlijk!

Lees meer: Nieuw! Het Hadeejer forum