Speelgoetd_Sint.avi.Still012Wat een feest was het vanmiddag in zaal Jan van Erp. Hier vond namelijk een groots  Sinterklaasfeest plaats! Kinder Muziek Tejatergroep Speelgoedt trakteerde de kinderen op een vrolijke en spannende voorstelling. Het was namelijk nog even spannend of Sinterklaas wel op tijd aanwezig zou kunnen zijn, maar op spectaculaire wijze wist hij toch de weg naar de enthousiaste kinderen te vinden.

Volop vermaak en vrolijkheid
De muzikanten van Kinder Muziek Tejatergroep Speelgoedt,  bijna allemaal afkomstig uit HaDee, speelden deze middag prachtige, zelfgeschreven liedjes. Er was zelfs een optreden van een (niet zo snuggere) majoor en van een zwarte Sinterklaas... of was het de deugnietpiet? De oplette{jcomments on}nde kinderen hadden dat natuurlijk snel door. Samen met de pieten zongen de kinderen uit volle borst met alle liedjes mee. Naast de muziek was er ook een popcorn- en suikerspinmachine, een ballonnenexpert en mocht iedereen op de foto met Sinterklaas.

Bestemming bereikt
Samen met de pieten luisterden de kinderen aandachtig naar de muziek en het spannende verhaal. Want... zou die goede Sint wel komen? Met een supermachine werd verbinding gezocht met sinterklaas, die ontzettend hard aan het werk was om alle cadeautjes voor de kinderen op tijd te bezorgen. Hij was in alle drukte vergeten dat hij vanmiddag naar deze voorstelling moest komen. Daarna had hij onderweg nog een aantal keren pech, omdat de deugnietpiet weer eens niet zo lief was geweest! Uiteindelijk was hij daar dan toch; hij reed op een scooter de zaal binnen!

Tekst: Ilse Brekelmans
Foto's: Ronald van der Aa